Lisää myyntiä ja paranna asiakaskokemusta

Mahdollisuus maksaa vasta tuotteiden toimituksen jälkeen saattaa olla kriittisen tärkeää ostopäätöksen tekemisessä. Samoin tieto siitä, että maksu onnistuu osissa, luo tunteen turvallisuudesta ja joustavuudesta. Kauppiaallekin siitä on lukuisia hyötyjä:

- Kasvata konversiota

- Lisää asiakasuskollisuutta

- Nopea maksu ilman luottoriskiä

simple payment

Lasku

Lasku on turvallinen maksutapa, jonka voit tarjota sekä kivijalassa että verkossa. Se on myös suosituin maksutapa Ruotsissa ja kolmen kärjessä sekä Suomessa että Norjassa.

payment account

Asiakastili

Asiakastilin avulla asiakkaasi voivat kerätä yhteen kaikki ostoksensa sekä kivijalasta että verkkokaupasta. Kuun lopussa he saavat laskun, jonka he voivat maksaa kerralla tai osissa. Asiakastili on suosittu keino täydentää kanta-asiakasohjelmia, jotka kasvattavat sekä ostovoimaa että palaavien asiakkaiden todennäköisyyttä.

payment

Maksa osissa

Osamaksun mahdollisuuden tarjoamisesta on monenlaisia etuja. Se luo joustavuutta ja vapautta valita, jolloin saat tyytyväisiä asiakkaita – jotka palaavat uudelleen.

payment in store

Käteviä maksuja kivijalassa

Anna kivijalkaliikkeesi asiakkaille samat maksuvaihtoehdot kuin verkossa. Joustavat maksutavat tarjoavat asiakkaillesi mahdollisuuden valita, miten ja milloin he haluavat maksaa: laskulla, osissa tai tililtä. Kauppiaana saat rahat joka tapauksessa tilillesi seuraavana pankkipäivänä.

business b2b

Älykkäitä maksuratkaisuja B2B-myyntiin

Myykö yrityksesi muille yrityksille? Walleyn avulla voit tarjota yritysasiakkaillesi samat yksinkertaiset ja kätevät maksutavat, jotka eivät vaadi rekisteröitymistä tai minimitilausta. Lisäksi kaikenlaiset yritykset voivat ostaa sinulta verkossa.

Ruoan verkkokauppa Mat.se tekee ostamisesta helppoa

Ruoan ostaminen verkosta on osa monien ihmisten arkea. Se on huomattavissa viime vuosien aikana vahvasti kasvaneesta elintarvikkeiden verkkokaupasta, joka kiihtyi entisestään vuonna 2021. Mat.se oli yksi ensimmäisistä ruoan verkkokaupoista Ruotsissa, ja nyt sillä on edessään uusia haasteita koventuneen kilpailun vuoksi

Lue koko artikkeli

grocery bag

Kustomoitu asiakaskokemus Walley Checkoutin avulla

Walley Checkoutilla on intuitiivinen käyttöjärjestelmä, jonka valmiiksi integroitujen moduulien avulla voit aloittaa käytön helposti.

Lue lisää Walley Checkoutista

lofi payment widgets

Oletko valmis Walleylle?

Haluatko tietää lisää maksuratkaisuistamme suurille kauppiaille ja kumppaneille Pohjoismaissa? Ota meihin yhteyttä ja palaamme asiaan!

Ota yhteyttä