Mikä on Walley?

Walley kehittää ratkaisuja, jotka tekevät maksamisesta fiksumpaa, helpompaa ja turvallisempaa sekä kauppiaille että kuluttajille. Mielestämme fiksu maksupalvelu antaa asiakkaiden valita heille sopivimman maksutavan, oli ostajana sitten yksityishenkilö tai yritys. Siksi Walley haluaa tarjota kauppiaille ratkaisun, joka sopii kaikille parhaille maksutavoille. Teki asiakas ostoksiaan verkossa tai kivijalassa, hänellä pitäisi aina olla sama mahdollisuus valita, miten ja milloin hän maksaa: kerralla, vähän myöhemmin tai vähän kerrallaan. Walley tarjoaa helpon ja turvallisen tavan hallita omia maksuja – ja yhtä lailla myös myyntiä.

Tarjoamme kuitenkin enemmän kuin pelkkää maksuratkaisua. Tiedämme, että valittu ratkaisu voi vaikuttaa merkittävästi yrityksen mahdollisuuksiin kasvaa. Siksi teemme läheistä yhteistyötä jokaisen yksittäisen kauppiaan kanssa ratkaistaksemme ongelmia, jakaaksemme näkemyksiä ja auttaaksemme heitä menestymään. Walley luo kauppiaille, kumppaneille ja kuluttajille kokemusten ekosysteemin, jonka tarkoitus on vahvistaa vuorovaikutusta ja luoda parhaita mahdollisia asiakaskokemuksia.

Walley tarjoaa ratkaisuja suurille kauppiaille ja kumppaneille Pohjoismaiden alueella. Lisäksi toimintaa on muissa maissa ja erilaisilla toimialoilla. Walley-brändi kuuluu Norion Bank AB:lle, joka on rahoitusratkaisuja yrityksille ja kuluttajille Pohjoismaissa tarjoava pankki.