Tämä on Walley Checkout

Walley Checkoutin intuitiivisessa käyttöliittymässä on selkeät ohjeet, joiden avulla asiakas onnistuu ostoissaan.

 

  • Kehitetty Pohjoismaiden markkinoille.
  • Valmiit integroinnit verkkokauppa-alustojen kanssa tekevät aloittamisesta helppoa ja nopeaa.
  • Toimii yhtä hyvin verkkokaupassa ja kivijalassa.
  • Kehitetään ja optimoidaan jatkuvasti.
  • Koostuu moduuleista ja on rakennettu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin.
  • Tarjolla on myös täysin B2B-myyntiin tarkoitettu versio.
  • Lisää myyntiä ja kasvattaa asiakastyytyväisyyttä.
walley checkout module

Muokkaa kokemusta Walleyn moduuleilla

Walley Checkout rakentuu moduuleista, jotta voit tarjota asiakkaillesi juuri oikeanlaisen käyttökokemuksen sekä verkossa, sovelluksessa että kivijalassa – eli fiksun tavan onnistuneisiin ostoksiin. Lisäpalveluita ovat mm. toimitustavan valinta, maksulinkki ja osamaksun kustannukset moduuli.

Lue lisää Checkout lisäpalveluista

abstract module shapes
user

Tunnistaminen

Miljoonat Walley-käyttäjät tunnistetaan välittömästi ja eteneminen on helppoa. Uudet asiakkaat voivat kirjautua kätevästi osoitteella ja tunnistuspalveluilla.

delivery

Toimitustavan valinta

Asuuko asiakas keskellä Helsinkiä vai Heinäveden laitamilla? Ostiko hän kynän vai autotallin oven? Toimitustavan valinta -moduuli tarjoaa parhaan toimitustavan jokaiselle tuotteelle, asiakkaalle ja ostoskorille.

payment methods

Maksutavat

Maksutapa-moduulin avulla voit antaa asiakkaidesi valita itselleen sopivimman maksutavan useista eri vaihtoehdoista, kuten lasku, korttimaksu ja pankkisiirto. MobilePayn kaltaisia paikallisia maksutapoja hyödyntämällä saat nostettua konversiota vielä yhdellä pykälällä.

Miksi Walley Checkout?

Parempi asiakaskokemus kasvattaa myyntiä

Yksinkertainen, intuitiivinen ja asiakkaiden tunnistama käyttöliittymä nopeuttaa tuumasta toimeen ryhtymistä. Walley Checkoutin etuja ovat myös älykäs tunnistaminen sekä toimitus- ja maksutapavaihtoehdot, jotka entisestään parantavat asiakaskokemusta.

Aloittaminen on helppoa ja nopeaa

Valmiit verkkokauppa-alustojen integroinnit tekevät Walley Checkoutin käytön aloittamisesta vaivatonta. Lisäksi saat meiltä nimetyn asiakaspalvelutiimin, joka auttaa sinua alkuun.

Jatkuvat automaattiset päivitykset

Walley Checkoutiin tulee jatkuvasti uusia ominaisuuksia ja ratkaisuja. Näin sekä sinä että asiakkaasi voitte olla varmoja, että se vastaa niin nykyisiä kuin tulevia vaatimuksia turvallisesta ja käyttäjäystävällisestä maksamisesta.

Nosta brändisi esiin

Tee Walley Checkoutista yrityksesi näköinen muovaamalla sen ulkonäköä. Näin käyttöliittymä sulautuu luonnolliseksi osaksi verkkokauppaasi.

Se toimii varmasti – aina ja kaikkialla

Valvomme palvelua ympäri vuorokauden ja varmistamme, että kaikki toimii. Näin voit itse keskittyä aivan muihin asioihin.

Myy sekä kuluttajille että yritysasiakkaille

Myytkö kuluttajille, yrityksille vai sekä että? Walley Checkoutista on tarjolla myös B2B-markkinoille tarkoitettu ratkaisu, joka toimii yhtä sujuvasti kuin kuluttajaversio.

Pen Store haluaa parantaa asiakaskokemusta

Maaliskuussa verkkokauppayhtiö Pen Store siirtyi Walley Checkout -palveluun. Jacob Bergström, toimitusjohtaja ja yrityksen perustaja, kertoo hyvän maksuratkaisun tärkeydestä ja siitä, mitä odotuksia sinulle verkkokauppana pitäisi olla toimittajalta.

Lue koko artikkeli täältä

pen and paper

Tekniset tiedot

Palvelu

Saatavilla

SE, FI, NO, DK, DE

Segmentit

B2B & B2C

Maksutavat

14 tai 30 päivän lasku, kokoomalasku, kampanja, 3–36 kuukauden rahoitus, suora pankkisiirto, korttimaksut (Visa, Mastercard), MobilePay.

Integraatio

Verkkokauppa-alustat

Askås, Carismar, E37, Jetshop, Magento 2, Opencart, Prestashop, Procommerce, Regap, Sitedirect, Storm Commerce, Viskan, Wikinggruppen, Woocommerce.

Haluatko tietää lisää?

Onko mielessäsi kysymyksiä maksuratkaisuistamme suurille kaupoille tai kumppaneille Pohjoismaissa? Näin saat meihin yhteyden.

Ota yhteyttä