Kehitystyömme

Walley haluaa olla pitkäaikainen kumppani yrityksille ja yksityishenkilöille. Tämä tarkoittaa, että haluamme kantaa vastuuta kaikessa tekemisessämme, suhteessamme asiakkaisiin ja työntekijöihin, tuotteidemme ja palveluidemme kehittämisessä ja kaikessa liiketoiminnassamme.

Näin Walley pyrkii kestävään kehitykseen

Verkkokauppa-alalla on ratkaistavanaan useista kestävyyteen liittyviä haasteita. Toisaalta kuljetuksiin ja palautuksiin liittyy ilmasto-ongelmia, ja toisaalta ratkottavana on myös taloudelliseen kestävyyteen ja velkaantumiseen liittyviä yhteiskunnallisia asioita. Verkkokaupan toimijana Walley haluaa osaltaan lisätä ymmärrystä ympäristön, yhteiskunnan ja talouden kestävyydestä ja pitää yllä jatkuvaa vuoropuhelua alan toimijoiden, kumppaneiden ja asiakkaiden kanssa siitä, miten voimme yhdessä luoda kestävää tulevaisuutta.

Walley on osa Collector Bankia. Kehitystyömme perustuu YK:n Global Compact -aloitteen kymmeneen periaatteeseen. Vastuullisuusperiaatteiden tavoitteena on huomioida kaikessa yritystoiminnassa eettiset, yhteiskunnalliset ja ympäristöön liittyvät näkökulmat.

Me Collectorilla haluamme rakentaa muutosta niillä alueilla, joilla meillä on parhaat mahdollisuudet vaikuttaa. Kestävyystyössämme on kolme strategista painopistettä: kestävän talouden luominen, ilmasto- ja ympäristövaikutusten vähentäminen ja kehittyvän työyhteisön tarjoaminen.

Lue lisää Collectorin kestävästä kehityksestä

Mitä etsit?

Mikä on Walley Uutiset Kestävyys Tietosuojasta

Osoite

Suomen sivuliike - Y-tunnus 2644718-5

Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki

PL 79, 00101 Helsinki