Älykkäitä maksuratkaisuja onnistuneisiin ostoksiin

Walley ei ole ainoastaan maksuratkaisujen tarjoaja vaan myös kumppani, joka auttaa Pohjoismaiden suuria kauppiaita optimoimaan myyntikanaviaan. Myit sitten kivijalassa, verkossa tai muissa kanavissa yksityishenkilöille tai yrityksille, voit olla varma, että meiltä löytyy ratkaisu, joka auttaa sinua menestymään.

lightning

Walley Checkout

Walley Checkout on kehitetty asiakaskokemus keskiössä. Miljoonat jo olemassa olevat asiakasprofiilit mahdollistavat nopean tunnistamisen, kustomoidut toimitusvaihtoehdot ja aina soveltuvimmat maksutavat. Tämä antaa sinulle parhaat olosuhteet myynnin kasvattamiseen ja entistä parempaan asiakastyytyväisyyteen.

 

user journey

Parempia asiakaskokemuksia

Walley on asiakkaidesi tukena myös kaupanteon jälkeen. Walleyn sovelluksella ja MyWalleylla asiakkaat saavat selkeän käsityksen ostoksistaan ja voivat hallinnoida niitä. Kun heillä on kysyttävää, asiakaspalvelumme auttaa aina.

customer relations

Vahvempi side asiakkaisiisi

Voit kohdata asiakkaasi useassa eri vaiheessa myynnin jälkeen. Asiakkaiden aktiivinen kontaktointi on perusta asiakasuskollisuuden rakentamiseen ja lisämyynnin luomiseen.

company building

Myytkö yrityksille? Valitse Walley!

Walleyn avulla tarjoat yhtä hyviä ostokokemuksia sekä yrityksille että kuluttajille. Meillä on laaja kokemus B2B-markkinoista ja olemme kehittäneet maksuratkaisuja, jotka ratkaisevat monia B2B-myynnin ongelmia.

plant

Datan jakamista ja uusia näkemyksiä

Walleyn kauppiaana saat käyttöösi dataa, joka auttaa tekemään päätöksiä, seuraamaan trendejä ja havaitsemaan muutoksia ostokäyttäytymisessä.

plant

Kumppani, joka auttaa kasvamaan

Walleylla saat omistautuneen asiakastiimin, joka tarjoaa nopeaa tukea, asiantuntemusta, neuvoja ja näkemyksiä. Yhteistyömme antaa sinulle etumatkaa kilpailijoihisi.

Miksi Stadium valitsi Walleyn

Aiemmin Stadium käytti useita toimittajia luottopalveluidensa tarjoajina. Yritys halusi koota kaikki järjestelmänsä yhteen ja tarjota asiakkailleen kaikenkattavan ratkaisun. Sellainen oli saatavilla Walleylta.

Katso koko tarina

block stadium

Helppo integrointi

Kauppiaan suoja – Walley kantaa täyden luotto- ja petosriskin

Turvallinen maksu jopa seuraavana pankkipäivänä

Omistautunut tuki

Automaattiset päivitykset

Markkinakohtaiset ratkaisut

Pohjoismaihin optimoitu asiakaskokemus Walley Checkoutin avulla

Walley Checkoutilla voit aloittaa käytön helposti valmiiksi integroitujen moduulien ansiosta.

Lue lisää Walley Checkoutista

lofi payment widgets

Walleyn lisäpalvelut

Lisäpalvelut, kuten toimitustapamoduuli, Payment Widget ja Paylink, tekevät Walleysta parhaan vaihtoehdon kaikille kauppiaille.

Lue lisää Walleyn lisäpalveluista

colorful puzzle pieces

Walley tulee, oletko valmis?

Haluatko tietää lisää maksuratkaisuistamme suurille kauppiaille ja kumppaneille Pohjoismaissa? Ota meihin yhteyttä ja palaamme asiaan!

Ota yhteyttä

Esimerkkejä kauppiaistamme

Näytä lisää

merchant logos