Payment Widget Näytä osamaksun kustannukset – jo ennen maksamista

Älä anna asiakkaidesi murehtia siitä, onko heille tarjolla sopivia osamaksuvaihtoehtoja. Payment Widget esittelee osamaksuvaihtoehdot jo tuotekuvauksen yhteydessä, hyvissä ajoin ennen maksuvaihetta.

Tyytyväiset asiakkaat ostavat enemmän

Mahdollisuus jakaa maksu kuukausieriin antaa asiakkaille tilaisuuden valita itse, millä tahdilla he maksun suorittavat. Kertomalla asiakkaille selkeästi eri vaihtoehdoista parannat heidän käyttäjäkokemustaan – ja tyytyväisillä asiakkailla on tapana ostaa enemmän.

Yksinkertaista, selkeää ja myyntiä edistävää

Osamaksun mahdollisuus voi olla kriittisen tärkeää, jotta asiakas vie ostoksensa loppuun – erityisesti kalliiden tuotteiden kohdalla.

Kalliimpia keskiostoksia

Osamaksuostot ovat kokonaisuudessaan keskimäärin 50 prosenttia kalliimpia kuin tavalliset laskuostot. Tämä voi vaikuttaa tuottavuuteesi merkittävästi.

Helppo ottaa käyttöön

Payment Widget on helppo ottaa käyttöön tuotesivuillasi. Sijoita se tuotteen viereen kertoaksesi osamaksuvaihtoehdoista.

Selkeyttä asiakkaille

Payment Widget kertoo osamaksuvaihtoehdoista selkeästi. Asiakas näkee kuukausimaksun, mukaan lukien kulut ja korot.

Näin otat Payment Widgetin käyttöön

Walleyn Developer Portalista löydät kaiken tarvitsemasi tiedon Payment Widgetin käyttöönottoon. Työkalun viesti muovautuu tuotteen hinnan perusteella.

Lue lisää Payment Widget

Etkö ole vielä asiakkaamme?

Ota meihin yhteyttä, niin kerromme lisää maksuratkaisuistamme suurille kauppiaille ja kumppaneille Pohjoismaiden markkinoilla.

Ota yhteyttä

Mitä etsit?

Mikä on Walley Uutiset Kestävyys Tietosuojasta Valitukset

Osoite

Suomen sivuliike - Y-tunnus 2644718-5

Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki

PL 79, 00101 Helsinki