Kertamaksu Nopeaa, helppoa ja turvallista

Anna asiakkaillesi mahdollisuus maksaa heti oston yhteydessä haluamallaan tavalla: kortilla, MobilePaylla tai pankkisiirrolla.

MobilePay – käteviä maksuja mobiililla

Tanskassa yli 4 miljoonaa ja Suomessa yli 1,7 miljoonaa käyttäjää maksaa arkisia kulujaan mobiilimaksusovellus MobilePaylla. Lisää MobilePay maksuvaihtoehdoksi, ja asiakkaasi voivat tehdä entistäkin enemmän helppoja, turvallisia ja nopeita maksuja.

Lue lisää MobilePay

Suorat pankkimaksut Trustlylla

Walley Checkoutissa on integroitu pankkimaksumoduuli. Maksu siirtyy asiakkaan tililtä suoraan verkkokaupassa ilman keskeytyksiä. Tämä parantaa ostokokemusta ja vähentää ostoskorin hylkäämisen riskiä.

Korttimaksu

Walley Checkout tukee lähes kaikenlaisia korttimaksuja: pankki- ja luottokortteja sekä elektronisia kortteja. 3D Secure takaa sinun ja asiakkaasi turvallisuuden.

Paikalliset maksutavat

Toimitko useilla eri markkinoilla tai suunnitteletko laajentamista myös Suomen ulkopuolelle? MobilePay-, Swish- ja Vipps-mobiilimaksusovelluksilla on yhteensä yli 13 miljoonaa käyttäjää, ja niistä kustakin on tulossa Pohjoismaiden suosituimpia maksutapoja. Walley Checkoutissa nämä maksutavat ovat saatavilla yhdessä ratkaisussa.

Uudet maksutavat

Me Walleylla teemme jatkuvasti töitä kehittääksemme tukea uusille maksutavoille ja seuraamme alan kehitystä jatkuvasti. Kuka tietää, miltä huomisen maksaminen näyttää? Me tiedämme varmasti, että saamme pyörät pyörimään nopeasti.

Pen Store haluaa parantaa asiakaskokemusta

Pen Store -verkkokauppa vaihtoi maaliskuussa Walley Checkoutiin. Yrityksen toimitusjohtaja ja perustaja Jacob Bergström kertoo, mikä merkitys toimivalla maksuratkaisulla on ja mitä odotuksia verkkokauppiailla pitäisi olla toimittajalleen.

Lue koko artikkeli

Kustomoitu asiakaskokemus Walley Checkoutilla

Walley Checkoutilla on intuitiivinen käyttöjärjestelmä, jonka valmiiksi integroitujen moduulien avulla voit aloittaa käytön helposti.

Lue lisää Walley Checkoutista

Walley tulee, oletko valmis?

Haluatko tietää lisää maksuratkaisuistamme suurille kauppiaille ja kumppaneille Pohjoismaissa? Ota meihin yhteyttä ja palaamme asiaan!

Ota yhteyttä

Mitä etsit?

Mikä on Walley Uutiset Kestävyys Tietosuojasta

Osoite

Suomen sivuliike - Y-tunnus 2644718-5

Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki

PL 79, 00101 Helsinki