MobilePay – Käteviä maksuja mobiililla

Tanskassa yli 4 miljoonaa ja Suomessa yli 1,7 miljoonaa käyttäjää maksaa arkisia kulujaan mobiilimaksusovellus MobilePaylla. Lisää MobilePay maksuvaihtoehdoksi, ja asiakkaasi voivat tehdä entistäkin enemmän helppoja, turvallisia ja nopeita maksuja.

Kasvata sekä konversiota että asiakastyytyväisyyttä MobilePayn avulla

Suosittu maksutapa Suomessa ja Tanskassa

Yli 4 miljoonaa käyttäjää Tanskassa ja 1,7 miljoonaa Suomessa.

Sujuvasti integroitu Walley Checkoutiin

Puhelinnumerot haetaan asiakasprofiilista, eikä asiakas poistu maksusivulta maksusuorituksen aikana.

Maksu suoraan mobiilissa

Koska MobilePay on aina käden ulottuvilla, siitä on tullut yleisin maksutapa mobiililaitteilla maksavien asiakkaiden keskuudessa.

Kasvattaa konversiota verkkokaupassa

MobilePayn avulla asiakkailla on edessään yksi askel vähemmän ennen ostoa erityisesti, kun he maksavat mobiilissa ja pieniä summia.

Paikalliset maksutavat omilla markkinoillasi

Toimitko useilla eri markkinoilla tai suunnitteletko laajentamista myös Suomen ulkopuolelle? MobilePay-, Swish- ja Vipps-mobiilimaksusovelluksilla on yhteensä yli 13 miljoonaa käyttäjää, ja niistä kustakin on tulossa Pohjoismaiden suosituimpia maksutapoja. Walley Checkoutissa nämä maksutavat ovat saatavilla yhdessä ratkaisussa.

Swish

7 miljoonan käyttäjän Swish on yksi suosituimmista maksutavoista Ruotsissa erityisesti mobiilissa. Sovellus tarjoaa helpon, nopean ja turvallisen tavan maksaa.

Logo Vipps

Vipps

4 miljoonalla norjalaisella käytössä oleva Vipps on yksi Norjan suosituimmista brändeistä. Maksuun asiakas tarvitsee vain mahdollisuuden käyttää Vippsiä ostaessaan. Nopeaa, helppoa ja sujuvaa!

Optimoitu asiakaskokemus Walley Checkoutilla

Valmiiksi integroitujen moduulien avulla voit aloittaa käytön helposti.

Lue lisää Walley Checkoutista

Haluatko tietää lisää paikallisista maksutavoista?

Tarjoamalla maksutavaksi MobilePayn, Swishin tai Vippsin annat asiakkaillesi mahdollisuuden valita haluamansa maksutavan. Ota yhteyttä, niin kerromme, kuinka otat käyttöösi Pohjoismaiden suosituimmat maksutavat.

Ota yhteyttä

Mitä etsit?

Mikä on Walley Uutiset Kestävyys Tietosuojasta

Osoite

Suomen sivuliike - Y-tunnus 2644718-5

Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki

PL 79, 00101 Helsinki