Yritysmyynti Kasvua uusilla kanavilla ja maksutavoilla

Verkkomyynti yrityksille kasvaa ja muuttuu pikavauhtia. Walleyn avulla pysyt askeleen edellä ja olet oman alasi edelläkävijä.

Tarjoa yritysasiakkaillesi parempi asiakaskokemus

Myytkö verkossa yritysasiakkaille? Walleyn avulla voit tarjota samaa sujuvaa, helppoa ja käyttäjäystävällistä maksamista sekä yrityksille että kuluttajille. Tehokas ostosten tekeminen lisää myyntiä, antaa mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakasryhmiä ja vähentää hallinnon tarvetta sekä sinulle että asiakkaallesi.

30 päivän laskutus

Tukee eri laskuformaatteja, kuten Finvoicea ja PEPPOLia

Osamaksut ilman luottoriskiä

Markkinoiden korkein hyväksyttyjen luottojen osuus

Rekisteröityminen ja ostot digitaalisella tunnistautumisella

Saatavilla eri yritysmuodoille, ja myös uusien yritysten käyttöön

Sujuva käyttöönotto ja operointi Walleyn integraatioalustalla

Näin HYMA kasvatti myyntiään

HYMA tarvitsi responsiivisen maksukumppanin, joka voi tarjota kattavan maksuratkaisun sen kaikille brändeille. Walleylta tämä onnistui.

Katso koko tarina

Yritysten välinen verkkokauppa

Walley yrityslaskun saat helpoimmin käyttöösi kumppaniemme kautta


NETS Netaxept sisältää valmiin integraation sekä B2C- että B2B – laskulle / osamaksulle.

 

Maksupalvelutarjoajat Paytrail / Checkout Finland tarjoavat Walley B2C – ja B2B – laskun.

 

Enterpay tuo yrityslaskuun lisäarvopalveluita. Näitä ovat esim. yrityksen puolesta ostavan henkilön tunnistus ja ostovaltuuksien hallinta, yritystiedon haku ja e-lasku (Finvoice) osoitteiden haku ja validointi. Näitä lisäarvopalveluita käytetään Enterpayn API – kutsujen avulla. Ostos aktivoidaan Walley Payments API – kutsulla.

Walley Checkout B2B-asiakkaille


B2B-myynti on usein monimutkaisempaa ja vaatii erilaisia ratkaisuja kuin kuluttajakauppa. Walley on hyödyntänyt käyttäjäystävällistä maksujärjestelmäänsä kuluttajille ja tarjoaa sitä myös yritysten käyttöön.

 

Walley Checkout B2B:n avulla yritysasiakkaidesi maksukokemus on yhtä yksinkertainen ja sujuva kuin mihin he ovat yksityishenkilöinä tottuneet, ja vaihtoehtoina ovat kaikki yleisimmät maksutavat. Samalla asiakkaasi voivat hallita eri toimitus- ja laskutusosoitteita joustavasti ja täysin automaattisesti.

Walley Payments API


Walley Developer Portal sisältää kutsut sekä B2C- että B2B - lasku / osamaksu palvelun toteuttamisen. Meiltä löytyy myös joukko valmiita moduuleita yleisimme verkkokauppa-alustoille (esim. Magento, WooCommerce).

Oletko valmis ottamaan seuraavan askeleen B2B-myynnissäsi?

Oletko kiinnostunut Walleyn B2B-ratkaisuista ja haluat kokeilla B2B-maksujärjestelmäämme? Ota yhteyttä ja palaamme asiaan.

Ota yhteyttä

Mitä etsit?

Mikä on Walley Uutiset Kestävyys Tietosuojasta

Osoite

Suomen sivuliike - Y-tunnus 2644718-5

Porkkalankatu 20 A, 00180 Helsinki

PL 79, 00101 Helsinki