MobilePay – käteviä maksuja mobiililla

Tanskassa yli 4 miljoonaa ja Suomessa yli 1,7 miljoonaa käyttäjää maksaa arkisia kulujaan mobiilimaksusovellus MobilePaylla. Lisää MobilePay maksuvaihtoehdoksi, ja asiakkaasi voivat tehdä entistäkin enemmän helppoja, turvallisia ja nopeita maksuja.

Lue lisää Mobile Pay

mobile pay logo
walley checkout widget

Suoramaksu

Erilaisilla suoramaksuvaihtoehdoilla matka tuumasta toimeen on askeleen verran lyhyempi eikä asiakkaan koskaan tarvitse miettiä, onko ostos maksettu vai ei. MobilePayn lisäksi Walley Checkout tukee turvallista pankkisiirtoa Trustlylla ja luottokorttimaksuja.

Lue lisää suoramaksusta

walley checkout payment widget

Maksa myöhemmin

Tarjoa joustavuutta ja lisää ostovoimaa Walleyn vaihtoehdoilla maksaa myöhemmin. Asiakas voi valita maksaa vasta saatuaan tuotteen, viivästyttää maksua tai jakaa sen osiin, mistä on usein etua suurissa ostosummissa ja harvoin ostetuissa tuotteissa.

Lue lisää maksamisesta myöhemmin

Myykö yrityksesi muille yrityksille?

Walleylla on laaja kokemus maksuratkaisuista B2B-kaupankäyntiin sekä useiden maksuvaihtoehtojen valikoima. Kun ostoprosessit ovat sujuvia ja helppoja eivätkä vaadi rekisteröitymistä tai ylimääräisiä varmistuksia, yhä useammat asiakkaat voivat tehdä ostoksia.

Lue lisää B2B-maksuratkaisuistamme

Keskustelu Stadiumin kanssa

Ruotsin suurin urheiluvälineitä ja -vaatteita myyvä ketju tietää, mitä kulman takana odottaa. On tulossa uusi asiakassukupolvi, jota perinteiset kanta-asiakaskerhot eivät voisi vähempää kiinnostaa.

Lue koko artikkeli

block stadium

Kustomoitu asiakaskokemus Walley Checkoutilla

Walley Checkoutilla on intuitiivinen käyttöjärjestelmä, jonka valmiiksi integroitujen moduulien avulla voit aloittaa käytön helposti.

Lue lisää Walley Checkoutista

lofi payment widgets

Haluatko tietää lisää?

Haluatko tietää lisää maksuratkaisuistamme suurille kauppiaille ja kumppaneille Pohjoismaissa? Ota meihin yhteyttä ja palaamme asiaan!

Ota yhteyttä