Yhteistyö nykyisten ja uusien asiakkaiden kanssa vauhdittaa kasvua. Monet asiakkaista ovat Pohjoismaiden suuria verkkokauppatoimijoita, kuten Skånska Byggvaror, Royal Design ja Byggmax. Vuosien varrella näiden asiakkaiden kanssa on syvennetty yhteistyötä ja kehitetty uusia palveluja ja toimintoja. 

Yhdessä Byggmaxin kanssa olemme muun muassa parantaneet asiakkaiden ostokokemusta, jotta voimme antaa loppuasiakkaille mahdollisuuden valita erilaisista toimitusvaihtoehdoista. Kehitämme jatkuvasti uusia toimintoja asiakkaidemme tarpeiden mukaan, ja siitä on tullut tunnusmerkkimme. Se hyödyttää myös muita asiakkaitamme alasta ja koosta riippumatta, sanoo Mikael Anstrin, Walleyn General Manager.  

Rahoituspalveluja yrityksille ja yksityishenkilöille tarjoava pörssinoteerattu Collector-pankki on nyt päättänyt panostaa entisestään maksuratkaisuihin vahvistaakseen asemaansa. Nyt he ovat päättäneet investoida enemmän maksujärjestelmiin vahvistaakseen asemaansa. Syksyn aikana markkinoille tuodaan useita parannuksia ja uutuuksia, kuten uusi Merchant hub -palvelu, jonka avulla yli 600 kauppiasta voivat hoitaa hallinnoinnin sekä tilausten ja laskujen käsittelyn helpommin. Aiemmin tänä vuonna aloitettiin myös yhteistyö Swishin ja sen pohjoismaisten vastineiden Vippsin ja MobilePayn kanssa, jotka on nyt kokonaan integroitu Walley Checkout – tuotteeseen. 

 

Näiden kolmen vakiintuneen mobiilimaksutavan positiivinen vaikutus vahvistaa asemaamme ja kehittymistämme Pohjoismaiden johtavaksi maksupalveluntarjoajaksi, sanoo.

Mikael Anstrin, Walleyn General Manager    

 

Markkinaosuuksissa Walley on kolmen suurimman maksuratkaisujen tarjoajan joukossa Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Ruotsin markkinoiden osuus on suurin, mutta kasvu on voimakasta kaikissa kolmessa maassa. Suomessa yritys on vakiinnuttanut asemansa markkinajohtajana jo aiemmin ja tekee yhteistyötä Paytrailin, Keskon, S-ryhmän, Stockmannin, Terveystalon ja muiden toimijoiden kanssa. Myös Norjassa on suuria kasvumahdollisuuksia. Viimeisimpänä saavutuksena on B2B-maksuratkaisu Powerille, joka on Norjan johtavia elektroniikkaketjuja. Tämäkin todistaa, että Walley tarjoaa vahvan valikoiman ratkaisuja sekä B2C- että B2B-asiakkaille.