- Collector ottaa nyt luonnollisen askeleen eteenpäin, kun eriytämme maksuratkaisut pankin muista palveluista. Kysyntä on kasvanut voimakkaasti viime vuosina, erityisesti useissa maissa toimivien pohjoismaisten kauppiaiden ansiosta. Uuden tavaramerkin ja parannettujen tuotteiden avulla luomme kauppiaille entistä paremmat edellytykset kasvuun samalla kun asiakaskokemus vahvistuu. Walley on kehitetty vastaamaan kuluttajien vaatimuksiin sekä tänään että tulevaisuudessa, kertoo Mikael Anstrin, Walleyn General Manager.

Lanseerauksen yhteydessä lisätään kehityspanostusta. Tämä sisältää mm. päivitetyn Checkout-tuotteen, uusia työkaluja kauppiaille sekä parannetun asiakaskokemuksen. Uudet ratkaisut on räätälöity erityisesti kauppiaille, joilla on toimintaa useilla markkinoilla, tai jotka suunnittelevat laajennuksia Pohjoismaissa.


Walley tulee jatkossa olemaan osa pörssinoteerattua Collector -yhtiötä, joka mahdollistaa pankin vahvuuksien yhdistämisen uuden brändin mukanaan tuomaan tehostettuun tuotekehitykseen ja innovaatioihin.

- Näemme suurena vahvuutena sen, että olemme osa Collector -pankkia, jolla on vahva taloudellinen asema ja tehokkaat luottoprosessit. Meidän on mahdollista vahvistaa asemaamme entisestään luomalla uusi brändi sekä panostamalla innovaatioihin ja viimeisimpään teknologiaan. Useilla kauppiaillamme on Walley jo käytössä ja palaute on ollut erittäin positiivista, kertoo Mikael Anstrin.

Walleyn sivusto, julkaistaan 1. syyskuuta


Tietoa Walleysta

Walley on maksuratkaisuja tarjoava pohjoismaisten verkkokauppojen ja myymälöiden strateginen yhteistyökumppani. Walley mahdollistaa kauppiaille vahvemmat asiakassuhteet sekä paremman asiakaskokemuksen ja kannattavuuden. Tarjoamme kuluttajille useita joustavia maksutapoja. Walley on Collectorin tavaramerkki, jonka tarjoamana on kuluttaja- ja yritysasiakkaiden rahoitusratkaisut Ruotsissa, Suomessa ja Norjassa. Tänä päivänä palveluita käyttää yli 600 kauppiasta sekä miljoonat loppuasiakkaat.

Tietoa Collectorista

Collector on erikoistunut yritysten ja yksityishenkilöiden rahoitusratkaisuihin, keskittyen erityisesti pienien ja keskisuurten yrityksen tarpeisiin. Collector on yritysten vaihtoehto perinteisille suurpankeille. Tarjonta yrityksille sisältää kiinteistöluotot, yritysluotot sekä factoring- ja maksuratkaisut. Yksityisasiakkaiden palveluihin kuuluvat kuluttajalainat, lasku- ja osamaksupalvelut, luottokortit sekä säästötilit.

Yhteystiedot lisätietoja varten:

Mikael Anstrin, General Manager - Walley
Telefon: +467361562128, Sähköposti: mikael.anstrin@walley.se